Spis treści instrukcji sklepowej: Różnice pomiędzy wersjami
Nie podano opisu zmian |
Nie podano opisu zmian |
||
Linia 13: | Linia 13: | ||
5. [[Ogólne zasady działania]] | 5. [[Ogólne zasady działania]] | ||
6. Menu katalogi | 6. Menu katalogi: | ||
1. [[Katalogi asortymentu]] | 1. [[Katalogi asortymentu]] | ||
Linia 33: | Linia 33: | ||
6.2.[[Utargi kasjerskie]] | 6.2.[[Utargi kasjerskie]] | ||
7. Zamówienia | 7. [[Zamówienia i grafik zamówień]] | ||
8. [[Wagi]] | 8. [[Wagi]] |
Wersja z 09:10, 5 wrz 2018
Spis treści
Instrukcja HM dla sklepu - wstęp
1. Zalecenia eksploatacji systemu HiperMarket
6. Menu katalogi:
2. Podział
3. Przeceny
5. Użytkownicy
5.1. Hasła tymczasowe
6. Kasjerzy
6.1. Profile kasjerów
7. Zamówienia i grafik zamówień
8. Wagi
7. Dokumenty
2. WZ
3. PW - dokumenty przychodów wewnętrznych
4. RW - dokumenty rozchodów wewnętrznych
5. Czasopisma i komisy, towary przyjmowane nieodpłatnie
iii
HiperMarket
9. Korekty sald
10. Sprzedaż
12. Odchyłki - Korekta kart ujemnych lub KWW Korekta Kosztu Własnego
13. Inwentaryzacja różnicowa z natury
8. Analizy
9. Faktury
10. Menu narzędziowe
1. Narzędzia
2. NET-WORKGROUP - Poczta firmowa
3. Remanenty
4. Internet
11. Moduł kasy KP/KW