Spis treści instrukcji sklepowej

Z Pomoc Netis

Spis treści

Instrukcja HM dla sklepu - wstęp

1. Zalecenia eksploatacji systemu HiperMarket

2. Bezpieczeństwo systemu

3. Założenia systemu

4. Rozpoczęcie sprzedaży

5. Ogólne zasady działania

6. Menu katalogi

1. Katalogi asortymentu

2. Podział

3. Przeceny

4. Katalog kontrahentów

5. Użytkownicy

5.1. Hasła tymczasowe ................................................................................... 32

6. Kasjerzy

6.1. Profile kasjerów

6.2.Utargi kasjerskie

7. Zamówienia ........................................................................................................ 44

7.1. Zamówienia od odbiorców - RAPORTY .................................................... 49

8. Wagi

7. Dokumenty

Przyjęcie dostawy

2. WZ

3. PW - dokumenty przychodów wewnętrznych

4. RW - dokumenty rozchodów wewnętrznych

5. Czasopisma i komisy, towary przyjmowane nieodpłatnie

6. Przeklasyfikowanie

iii

HiperMarket

7. Przepakowanie

8. Zmiany Cen i Vat

9. Korekty sald

10. Sprzedaż

11. Raporty systemowe

12. Odchyłki - Korekta kart ujemnych lub KWW Korekta Kosztu Własnego

13. Inwentaryzacja różnicowa z natury

8. Analizy

9. Faktury

10. Menu narzędziowe

1. Narzędzia

2. NET-WORKGROUP - Poczta firmowa ................................................................. 95

3. Remanenty .......................................................................................................... 98

3.1. Rozpoczęcie inwentaryzacji ..................................................................... 98

3.2. Spis towarów na inwentaryzacji .............................................................. 99

3.3. Przeliczenie i sprawdzenie nadwyżek/niedoborów .................................. 99

3.4. Zakończenie inwentaryzacji ................................................................... 100

3.5. Remanent ciągły .................................................................................... 101

4. Internet ............................................................................................................. 102

11. Moduł kasy KP/KW ................................................................................................ 103

1. Dokumenty KP i KW ......................................................................................... 103

2. Raport kasowy .................................................................................................. 103